Tämänvuotisen journalismikritiikin seminaarin päätyttyä sen puheenjohtaja Heikki Luostarinen arvioi, että päivän ohjelman oli tasaisen toimiva. Hänen mielestään alustukset antoivat monipuolisen kuvan journalismin lähteistä. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

- Kaikki olivat nähneet vaivaa esitystensä eteen. Erityisesti Bodom-uutisointia tutkinut opiskelijaryhmä oli tehnyt hyvää työtä, Luostarinen kiitteli.

 

Lähteet valittiin Luostarisen mukaan tämänvuotiseksi aiheeksi siksi, että erilaisia lähdekäytäntöjä nostettaisiin esiin. Tämä toteutuikin seminaarissa hyvin. Luostarisen mukaan päivän runsas osanotto kertoo siitä, että aihe kiinnostaa ihmisiä. 

 

Seminaarin käytännön järjestelyistä vastannut Satu Seppä piti ohjelman rakennetta toimivana. Päivä oli hänen mukaansa tiiviimpi kuin aikaisempina vuosina, sillä alustukset olivat lyhyempiä ja niiden määrää oli lisätty. Erityisen tyytyväinen Seppä oli siihen, että keskusteluille jäi aiempia vuosia enemmän aikaa. Myös aikatauluissa pysyttiin hyvin.

 

Annukka Kantola